Choď na obsah Choď na menu
 


Cyklotrek BRODY 09

BROD je panelová cesta cez koryto rieky. Prechod na bicykli je aj trocha nebezpečný /hlavne pri vysokom stave vody/ aj s patričným adrenalínovým zážitkom.

Trasa : ML- Vydraň - Palota - Radoszyce - Komancza - Preluki - Duszatyn - Smolnik -jedna skupina / Radoszyce - Nowy Lupkow - Smolik - druhá skupina - Zagroda Chryszczata - Lupkow /stary/ - Lupkowsky tunel - Palota - ML

Dlžka : 61 km / 52 km

Čas :   4 : 10  - pohodové tempo, prehliadka klenbového mosta uzkokoľajky pred brodmi, odpočinok v Smolniku - Zagroda Chryszczata, chata na konci sveta /starý Lupkow/, prechod na Slovensko Lupkowským železničným tunelom

Dátum : 12.7.2009

Účastníci : Jana, Lenka, Sašo, Vasiľ, Laďo, Maťo, Rasťo, Števo, Jaro, Dominik

Našej akcie sa opäť niekto zúčastnil po prvý krát a to Dominik. Verím, že aj napriek nehode s bicyklom sa mu trek páčil a že s nami ešte niekedy pôjde spoznávať krásy okolia. Časť akcie s nami išiel aj Peťo, ktorý sa k nám pridal už z ML a sprevádzal nás do Smolníka.

Nášmu kamarátovi Michalovi a jeho rodine /aj Mirkovi/ srdečne ďakujeme za občerstvovaciu stanicu hneď na úvod cyklotreku. Niekto si otvorí bufet a niekto občerstvovaciu stanicu pre Baltursakov. Ešte raz Michal - Dík, potešilo nás to a bolo to dobrým spestrením nášho cyklotreku, ktorý sa teraz mimoriadne vydaril.

 

Náhľad fotografií zo zložky Cyklotrek BRODY 2009