Choď na obsah Choď na menu
 


Na bicykli deťom

Obrázok  V sobotu 18.6.2011  boli Medzilaborce miestom prechodu cyklistického pelotónu akcie "NA BICYKLI DEŤOM".  Bolo to charitatívne cyklistické podujatie naprieč Českom a Slovenskom  z Ašu /ČR/ do Novej Sedlice. Posledná etapa viedla z Humenného cez Medzilaborce a Sninu do Novej Sedlice.

V sobotu 18.6.2011  boli Medzilaborce miestom prechodu cyklistického pelotónu akcie "NA BICYKLI DEŤOM".  Bolo to charitatívne cyklistické podujatie naprieč Českom a Slovenskom  z Ašu /ČR/ do Novej Sedlice. Posledná etapa viedla z Humenného cez Medzilaborce a Sninu do Novej Sedlice. V Medzilaborciach bol pelotón pred desiatou a odchádzal po krátkej prestávke pri múzeu okolo 10:30. Akcie sa zúčastnili aj baltursáci Laďo s Vasiľom, samozrejme Peťo "Bodka" ,  Jaro "Bluebiker" a Michal M. Obrázok

Josef Zimovčák, LEADER pelotónu na kostitrase budil pozornosť všetkých prítomných, ako cyklistov, tak divákov či okolo idúcich. Cyklistický pelotón v počte asi 50 cyklistov vyrazil smerom na Sninu, samozrejme s kostitrasom v čele pelotónu. S cyklistami išlo aj niekoľko sprievodných vozidiel. Pred väčším stúpaním leader  menil kostitras za iný, s menším veľkým predným kolesom, keďže stúpanie bolo  namáhavé. Naši cyklisti pelotón sprevádzali na križovatku Svetlice, Zbojné. Potom sa traja Laďo, Vasiľ a Michal vrátili späť domov. Jaro s Peťom pokračovali ďalej. Vo fotogalérii uvádzame pár záberov z tejto, myslíme, že vydarenej akcie.

 

Náhľad fotografií zo zložky Na bicykli deťom