Choď na obsah Choď na menu
 


Neváhajte nám napísať

 

Komentáre

Prehľad komentárov

Bodka - szukam kobiety :)

..ale nie teraz vazne toho roku xcem zbehat rakusko ..tak sa pytam ci sa tu niekto najde kto by sa pridal...jar leto..termin nemam stanoveny mne jedno kedy...spytajte sa znamych ci by niekto nemal zaujem...vlakom do BA potom kade tade..bud okolo jazera alebo tu dunajsku cyklotrasu...ci wieden a okolie..take dva tri dni...islo by sa pomaly...prisposobim sa..
ale najprv sa musim trosku roztrenovat tak dam po madarsku volaco..dajake kompy a tak :)
rok 2011 bol celkom uspesny pre mna na bike som dal 20170km!!
cau tam hore.

Laďo M - turistika v Poľsku

Bodka, znie to lákavo, ale my v sobotu hráme volejbalovú súťaž, takže víkendy sú u nás obsadené

zapraszam... - do polska..

ta dajak je tu ticho..ziadna aktvita...turistika nebude?
nastartujte auticko a podme do polska na pesiu turistiku..na benzin dam..poloniny...ja uz som nieco pobehal tam...fotky tu aj na predoslych stranach:
http://forum.mtbiker.sk/sukromne-akcie/po-polsku-na-bicykli-v-noci-t27078-210.html
saso pod...jaro...cez vikend...pekne prosim :)

Sťopa - Osiň je nadherna

Posľidnij výlet Vam vyšov paradni. Fotky paradny. Ja predpokladam, že počasie ši kus vytrime. Totu hradzu a chodnyk čerez rašelinisko bm chotiv vidity. Dufam že jak pidu, ta ju najdu. A o tim zruby jem tž neznav.
A kiby sa Did Moroz rozhodnuv pryjty, ta sa vydime na bežkách.

ta ja taka zvedava.. - anicka

by ma zaujimalo..ze kolki tam dnes z vas boli :) lado noze hod cislo..

lesny duch :) - hribik

zajtra neprijdem som pozvany na pesiu turistiku..runina a bordel kopce okolo...

cokolada - rydziky

ta zlta znacka co som vcera fotil..wislok wielki gorny...ide hore na hranicu..zlta 1.50 baba 823m kanasiowka.

tarnica - je tma

tak ja to teda skusim este raz :) vybehnem zajtra hore...len sa snazte prijst na cas..nezdrzujte sa vyberanim trasy...dni su kratke..navyse sa posuva cas...nechcem ist domov po tme..co tak oĺšavka..je tam chram..pekny z vnutra aj z vonku..alebo gribov..hned vedla dedinka..altanok na zaciatku..v lese studnicka vajcovka..

dal som pesiu turistiku PL..kto chce pozriet fotky..tri koruny kopec pri cervenom klastore..a vcera wetlina wolosate kopce okolo..aj ukrajinsku hranicu som bol pozriet:

http://forum.mtbiker.sk/sukromne-akcie/po-polsku-na-bicykli-v-noci-t27078-135.html

sklamany - ha ha naletel som..

fakt dostojne ukoncenie sezony...cakal som tam sam...a to som rozhodoval rano ci ist k vam hore alebo dat bardejov..tam mali tiez ukoncenie bike sezony...dakujem.off.

18000 - asi vybehnem hore zajtra..

ta co uz :)

potapač - ze slabo prsi tu

tak predsa som sa bol povozit na tej kompe v madarsku..podarilo sa..
http://forum.mtbiker.sk/sukromne-akcie/po-polsku-na-bicykli-v-noci-t27078-30.html
sašo tu by trebalo poslat ochranu zvierat ..a rovno s kamionom..a zevraj v nemecku nedostatok psov...ako vraveli v telke .zijem medzi ludmi ale cloveka som este nestretol.
nikto nema chut niekedy sonmnou vybehnut do Rymanowa?

paprika - kokapu

no konecne ste nieco poriadne pobicyglovali :) ja ze to bude akcia s madarmi okolo fuzera...ale este ste mali zabehnut pozriet kokapu odbocka v palhaze..zeleznicka ako v majdane PL aj jazierko tam je zamocek...a kopa figurin asi nejaki svatci ci co :) tu mate fotky na konci stranky s pokracovanim na dalsej:

http://forum.mtbiker.sk/sukromne-akcie/bicyklovanie-v-okoli-medzilaboriec-t17394-1050.html

majte sa.

mrazik - bude pekne dness

dnes hore radsej nejdem aby som vas zbytocne nestresoval :) kludne si chodte kam chcete...
minule som bol pozriet Dolzycu v konanczi dolava..asfaltku tam maju paradnu ide sa ok..za dedinou po zelenej ubitej lesnej ceste by sa malo dat ist az na hranicu..tu odbocit hore na sever ..asi po 200m zase odbocit dola dolava po zltej na danovu...na internetovej turistickej mape to nieje zakreslene ale na mojej papierovej ano..tak ak by ste sa niekedy nudili...mozete sa tam ist povozit..pred dedinou je pole namiotowe..dve chatky..krb...altanok...je kde posediet najest sa..mate sa.

Detektiv babočka - pesia turistika

dnes som bol na bicykli hore na kopci janovo...nad dedinou hrabovec nad laborcom...je stade pekny vyhlad...vidno od volice az po slov.krive..odporucam navstivit..ale vy to hore na bicykli nevyjdete neverim..lepsie ist vlakom tam aj spat a dat pesiu turu alebo bicykle u niekoho odlozit a peso hore dole..

Fuzer - je noc..treba ist spat.

ked tam pojdete tak ich odomna pozdravte..tiez som s nimi bol pobicyglovat dakuss :) ..na konci strany a pokracovanie na druhej..
http://forum.mtbiker.sk/sukromne-akcie/bicyklovanie-v-okoli-medzilaboriec-t17394-930.html

kto asi.. - ze hej..

k tomu dnesnemu vyjazdu som si pridal este vyslap na hranicu cez kalinov s dvoma bikermi zo stropkova...konecne to malo nieco spolocne s cykloturistikou :)

no a co.. - slniecko

je ich vela..takze nieje problem rozdelit to.nic sa nestane ked dvojka/trojka s jarom vybehneme inam...aspon budu fotky a preskumany teren.nikde nieje napisane ze sa musi ist tam kde vsetci..nasilu aj ked nechces potom je to onicom.dnes prijdem hore..asi dame kostoliky PL s bluebikerom :)

Laďo M - Mikow

trasa na Mikow je zaujímavá, ale neviem, či partia tam pôjde

druztevnik - buchty na pare

piste ake mate plany na zajtra ..kto kam ide..nech viem ci mam tahat hore...cakam na odpoved do 21.30

Maguryczne - okolo 70km...

lado:lupkow-smolnik-mikow..tu odbocit doprava popri riecke mikowy a zvysku zeleznicky az po Przelecz žebrak 812m je to asi 6km potom dole popri riecke Chliwny do dedinky Wola Michowa s vyjazdom na hlavnu..je to 5.5km..a domov.
co ty nato?