Choď na obsah Choď na menu
 


Neváhajte nám napísať

 

Komentáre

Prehľad komentárov

bodka - kalinov

preco ste neli cez hranicu ...nedalo sa alebo aky bol problem?

Laďo M. - cyklotrasa z Poľska

cyklotrasa do Kalinova ide z Moszczanca, časť cesty je stará asfaltová lesná cesta, časť lesná cesta, potom hranica a zvažnica, ale myslím, že to ešte urobia lepšie, hlavne na našej strane zvažnicu budú musieť ako tak spevniť

bodka - oné

coze precho sa ma otvarat koncom leta...kalinov a kde to vyjde v polsku? rudawka jasliska ci kde??aky je tam povrch cesty ..dajte viac info ak viete.caf.

bodka - prší

tak do toho blata zajtra urcite nejdem :)

bodka - jasliska PL..

sa pridam...naspat uz pojdem sam cez wislok welky komanczu palota..

Jaro - Okolo Domaše

Peťo (Bodka) máš pravdu, oficiálne podujatie Okolo Domaše 2010 sa nekoná čo je škoda, ale partia bikerov z Bike teamu Vranov chce pokračovať v tradícii a 17.7. sa chystajú prejsť trasu okolo Domaše, pozývajú všetkých cyklistov ! v závere možno nejaká opekačka alebo guľáš :)

bodka - vlak do PL

zacali jazdit...www.cp.sk uz len keby pocasie vyslo tak idem vyskusat.

bodka - okolo domase

prave som sa dozvedel,ze toho roku sa tato akcia nekona-organizatori..

Laďo M. - Cyklozájazd

Cyklozájazd v tomto roku neplánujeme, skôr je v pláne 4-5 dňový cyklotrek po poľských Bieszczadoch niekedy v lete /niečo ako Ukrajina v 2008/. Ak to bude aktuálne, určite to zverejníme. Zatiaľ sa sústreďujeme na nedeľné cyklotreky.

Ludmila - Cyklozájazd

Chcem sa spýtať kde planujete (či vôbec planujete) cyklozájazd. Myslím (podľa popisu), že ten (Grécko) v minulom roku sa Vám celkom vydaril.

bodka - Komancza

ta dze sce,neška mi bul u Polsku....

bodka - kedy chcete zacat jazdit??

vikend ma byt ok pocasie,nejde niekto z vas na bike??

Laďo M. - Pozrdav na Veselí n/L

pozdravujem Ivanu, môžeš sa k nám pridať, ak maš tiež niejakú cykloskupinu ozvi sa na mail v kontakte, radi sa niečo priučíme

Ivana - Pozdrav z Veselí nad Lužnicí

Zdravím celou Vaši skupinu. Stránky fajn. Už aby se dalo šlápnout do pedálů co ???????????

Jaro - nedeľný trek

zdravim, pozeram že posledny trek je už zdokumentovany. Akcia bola vydarena, pačilo sa mi, trasa tiež v pohode. Rád sa pridám keď budem mať voľno. Ahojte ;-)

Rasťo - pekne

Dobry plan na nedelu, len skoda ze nejdem :((:( TJ Sokol a druha nedela :(:(: to znamena povinnosti na ihrisku :(: ale o tyzden, ked pocasie bude naklonene cyklotreku ideme:)

Fénix - Po stopách vojaka Švejka

7.- 31. 05. /str.-štvrt.-piat.-sob.-ned./ Medzinárodné cykloputovanie po stopách dobrého vojaka Švejka
- 05.00 odchod minibusom od Rozkvetu v Snine + príves s bicyklami do poľských Ustr.Dolnych . Ďalej cyklo na Ukrajinu - Chyriv- Felštyn a späť do Ust.Dolnych (nocľah). Druhý deň cyklo cez Lesko do Sanoku (nocľah). Tretí deň cyklo cez Zagorz na Komanczu. Na Palote slávnostné otvorenie slovenského úseku Cyklochodníka dobrého vojaka Švejka Palota – Humenné(nocľah). Štvrtý deň cyklo do Satorajujhély (Maďarsko - nocľah) . Piaty deň návrat cyklo aj mikrobusom do Sniny.
Nocľahy v chatkách, strava po trase, sprievodné vozidlo s prívesom na bicykle, vhodné pre mládež od 15r. vyššie, príp. dospelých, potrebný je cestovný pas, po trase prehliadka miest, zaujímavostí. Program bude ešte spresnený!, - do19.00

Rasťo - čo s nedeľou?

Hoj, a čo s nedeľou? Nič sa nedeje? Žiaden cyklotrek? šup šup niečo dajte na net, nech vieme kam sa ide:):):)

Bluebiker20 - biku zdar!

ahojte, pekna stranka. Dobre, že sa aj takouto formou prezentujete. Treky pekne zdokumentovane fotkami :) Rád sa k vám pridam keď bude viac času, teraz ma dosť zamestnáva škola...Majte sa (Jaro Schneider ml.)

MArek - Ľudia ja som normalne prekvapeny:))

trasa ktora bola naplanovana na terajsiu sobotu bola vynikajuca:)) ohladom na to ,ze Martin mu ju este viac skomplikoval:))ale oplatilo sa...tesim sa na dalsiu akciu:)